Brands

JuStar, submerk van JuCad,  brengt de JuCad design en technologie naar het midden segment. Het staat bekend om zijn hoogwaardige producten, design en gebruiksgemak voor een lagere instapprijs. JuStar is de ster op de fairway binnen hun segment. Met hun compromisloze kwaliteit, esthetisch aantrekkelijk design en focus op functionaliteit blijft JuStar de top keuze binnen de golfindustrie.

JuCad is een toonaangevend merk dat synoniem staat voor elegantie, technische precisie en hoogwaardige materialen op het gebied van golf trolleys. Sinds de oprichting heeft JuCad een onberispelijke reputatie opgebouwd als een van de meest verfijnde en innovatieve merken in de golfindustrie.

Het Duitse merk JuCad blinkt uit in vakmanschap en esthetiek, met aandacht voor elk detail van hun producten. De golf trolleys van JuCad zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde productiemethoden en materialen van de hoogste kwaliteit, wat resulteert in een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Een van de opvallende kenmerken van JuCad is het gebruik van lichtgewicht materialen, zoals titanium en carbon. Deze materialen zorgen voor een uitzonderlijke stabiliteit en duurzaamheid, terwijl ze tegelijkertijd de trolleys ongelooflijk licht en gemakkelijk hanteerbaar maken. Het minimalistische ontwerp en de strakke lijnen van JuCad trolleys stralen een gevoel van verfijning en moderne elegantie uit.

JuCad biedt een breed scala aan modellen, van handmatig bediende trolleys tot geavanceerde elektrische modellen. Met een focus op innovatie integreert JuCad geavanceerde technologieën, zoals lithium ion batterijen en elektronische afstandsbedieningen, om het gebruiksgemak en de functionaliteit van hun trolleys te verbeteren. Deze technologische hoogstandjes maken het golfers mogelijk om hun rondes met plezier te spelen, zonder enige onnodige inspanning.

Naast hun technologische innovaties en hoogwaardige materialen, biedt JuCad ook een uitstekende klantenservice. Het merk streeft naar volledige tevredenheid van hun klanten en staat bekend om hun persoonlijke aandacht en snelle respons op vragen en verzoeken.

JuCad vertegenwoordigt de essentie van luxe en verfijning in de golfwereld. Of het nu gaat om een veeleisende professional of een gepassioneerde amateur, JuCad trolleys bieden een ongeëvenaarde golfervaring met hun combinatie van functionaliteit, stijl en vakmanschap. Met JuCad kunt u vertrouwen op de beste prestaties en een tijdloze elegantie tijdens uw golfrondes.

Premium Dealers

Altijd eerst.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.