Over Ons

Benelgo heeft in de loop der jaren diverse merken vertegenwoordigd, zowel equipment merken als trolley merken. Uiteindelijk heeft dit bijna 10 jaar geleden geresulteerd in een nauwe samenwerking met de firma JuCad uit Duitsland en een jaar of 5 geleden met Golfstream uit Engeland. Samenwerkingen die zich de afgelopen jaren steeds verder geïntensiveerd hebben. Benelgo is nu partner van JuCad met als primaire verantwoordelijkheid gebied de Benelux. Met JuCad heeft Benelgo een stap gezet in een segment dat totaal nieuw was voor de Benelux landen.

Ondanks dat verschillende golfers in het begin moesten wennen aan het nieuwe high-end merk JuCad (“Handmade in Germany”) en de Britse degelijkheid van Golfstream, bleek al snel dat de markt de merken omarmde. Enkele jaren geleden kwam daar het merk Justar uit het huis JuCad bij en niet te vergeten de meer dan 60 verschillende fantastische golftassen van hoge kwaliteit.

De afgelopen jaren heeft Benelgo diverse merken aan het portfolio toegevoegd en verwijderd. Inmiddels staat Benelgo bekend als een bedrijf dat onderscheidende producten van hoge kwaliteit op de markt brengt.