GolfStream

Functionaliteit en betrouwbaarheid in een strak, stijlvol design

Na 3 jaar ontwikkelen door een team met meer dan 60 jaar ervaring presenteert Golfstream de nieuwe Vision golftrolley. De Vision combineert ruimtevaart techniek met een gestroomlijnd/strak design in de lichtste en meest krachtige Golfstream trolley ooit.

Bij de ontwikkeling van de Vision is er niet gekeken naar gadgets maar naar functionaliteit en betrouwbaarheid. Dit is terug te zien in een enkelvoudig vouwmechanisme, nieuw bandentype dat meer grip biedt onder alle omstandigheden en een anti bag-twist design doordat de bagbeugels op het hoofdframe steunen en niet op de schuine framebuis.
Dit zorgt voor een zeer stabiele golftas.

Nieuw op de Vision is ook een scherm waarbij wederom naar functionaliteit is gekeken. Het scherm is ontwikkeld om altijd leesbaar te zijn, zelfs in direct zonlicht, en biedt alle functionaliteiten die u op de golfbaan wenst.

Om de trolley te personaliseren is het mogelijk om een naam te programmeren voor identificatie, de bediening linkshandig of rechtshandig in te stellen en de mogelijkheid om de kleurdetails te veranderen doormiddel van colour packs (5 verschillende kleuren).
Ook zijn er diverse accessoires voor de trolley verkrijgbaar om hem helemaal compleet te maken.

Voor de accu werkt Golfstream samen met CaddyCell die de best verkochte Lithium accu’s in de UK maken. Hierbij heeft u de keuze tussen een 18 holes en 36 holes variant met standaard 3 jaar garantie.

De Golfstream Vision is nu verkrijgbaar in diverse winkels in de Benelux

Prijzen:
18 Holes €739,-
36 Holes €799,-

Meer informatie of nog vragen Bel of Mail ons op onderstaande contact gegevens